• Home
  • Ośrodek
  • Gastronomia

Gastronomia


Pod częścią parterową budynku noclegowego znajdują się dwie sale restauracyjne o powierzchni 90 oraz 95 m2 . Serwowane są tu m. in. dania kuchni regionalnej, które zachwycają swoim smakiem i aromatem.

 

GRUPY ZORGANIZOWANE

GRUPY ZORGANIZOWANE

Posiłki wydawane są w formie bufetu, jednakże każdorazowo dopasowywane jest to do upodobań gości. Tworzony jadłospis dostosowywany jest do wymagań żywieniowych naszych podopiecznych.

ŚNIADANIE/KOLACJA:
m. in. sery, wędliny, dżemy, warzywa, dania na ciepło, pieczywo, herbata, kawa (zestaw śniadaniowy nie obejmuje posiłków serwowanych na wynos)

OBIAD/OBIADOKOLACJA:
zupa, danie mięsne/bezmięsne z ziemniakami, surówką i napojem

Proponujemy także: SUCHY PROWIANT, BUFET KAWOWY, OGNISKO, KOLACJĘ GRILLOWĄ, KOLACJĘ W FORMIE OGNISKA.
IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

Swoim gościom oferujemy wiele możliwości organizacji spotkań w uroczystej formie, zapewniając wysoką jakość usług oraz wyjątkowy wystrój dopasowany do tematyki podczas (m.in.): CHRZCIN, KOMUNII ŚW., ROCZNICY, JUBILEUSZU, URODZIN, KOLACJI UROCZYSTEJ, BIESIADY PAŁUCKIEJ, IMPREZ TEMATYCZNYCH.

Fragment przykładowego menu Biesiady Pałuckiej z tańcami, zagrychą oraz wizytą lokalnej pierduśnicy:
- parzycha na girze, chabas, pyry z gzikiem...
- drożdzok i fifka...
- śledzie w białej wodzie, plyndze, kluchy na pyrach z kapustą kiszoną okraszane boczkiem, pajda chlyba pomuzgnięta szmolcem z marchwią...
EVENTY

EVENTY

Przystań Wenecka świadczy profesjonalne usługi cateringowe podczas eventów, pikników oraz plenerowych imprez masowych z udostępnieniem terenu ośrodka. Na życzenie naszych gości, przygotowujemy indywidualne oferty połączone z programami rozrywkowymi.

Obsługą gastronomiczną objęliśmy m.in. XVI Motor Festival Wenecja 2016, w którym uczestniczyło ok. 900 osób.


 

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net